Retour- & Terugbetalingsbeleid

Retourbeleid

Ben je niet tevreden met uw bestelling? Dat vinden we erg jammer, maar we helpen je graag met het retourneren van uw pakketje. Je kunt elke bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retour bij ons aanmelden door te mailen naar info@embrace-amsterdam.nl. Hierna heeft u 14 dagen om het pakketje daadwerkelijk terug te sturen, mits de verpakking nog intact is en het product in originele staat is. Volg de drie eenvoudige stappen hieronder om je pakketje te retourneren.

Stap 1: Download het retourformulier en vul deze volledig in

Download hier het retourformulier en vul deze volledig in.

 Stap 2: Knip het adres uit en plak deze op de doos

Als bijlage bij het retourformulier, wat je hierboven kan downloaden, zit ons adres. Knip deze uit en plak deze op de doos.

 Stap 3: Ga naar een pakketdienst bij jou in de buurt

Heb je het retourformulier volledig ingevuld? En heb je ook ons adres op de doos geplakt? Dan kan je nu naar een pakketdienst bij jou in de buurt om het pakketje retour te zenden. Wij willen onze klanten een zo'n goed mogelijke prijs bieden dus moeten wij helaas mededelen dat de retourkosten van een zending voor de klant zelf zijn.

LET OP!

Zorg er altijd voor dat u het pakketje opstuurt met een Track & Trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de zending. Wij staan niet garant voor pakketjes die tijdens het retourproces zoek geraakt zijn.

Terugbetalingsbeleid

Binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling heeft u de mogelijkheid om deze te retourneren. U kunt deze na het retour aanmelden (via onze mailadres info@embrace-amsterdam.nl) naar ons opsturen, ook hier heeft u weer 14 dagen de tijd voor. Hebben wij uw retourzending ontvangen en deze is geheel volgens de richtlijnen van retourbeleid ontvangen? Dan zorgen wij ervoor dat u binnen 14 werkdagen het volledige bedrag weer terug krijgt. Dit op de door u gebruikte betaalmethode.

 

Vragen?

Geen probleem! Neem gerust contact met ons op, wij staan 7 dagen in de week voor je klaar!